do not afraid to walk this world alone ♥ - Nadya Alias

Saturday, 15 October 2011

I Miss You

!Holo! and Assalamuaalaikum semua, "I Miss You" okay, aku mengaku yang aku memang rindu dekat kau. Ye, dekat kau. Bukan lelaki okay, tapi perempuan :) . Aku bagi clue bermula huruf M, dah senyap! diam diam sudah. Aku gaduh dengan dia sebab gambar, sebab gambar! dengar tak?! sebab gambar. Bodoh kan ? ah lantak lah. Aku tak kawan dengan dia nak dekat sebulan lebih kot, Yayaya ada jugak kawan kawan aku yang lain suruh mintak maaf dekat dia. Tapi kau tau lah~ bila si keras kepala bertemu dengan si keras kepala mana nak jadi kan ?. Aku rindu time dia marah aku dalam kelas, buat muka bosan dia, tolong betulkan tudung dia. Jyeahh i miss that moment. "Biarkan dia di alam fantasi dia" Bhaha, aku gila miss nak dengar kau cakap macam tuh dohh ;'(
Walaupon kadang kadang aku rasa kau annoying sikit. Tapi tak de lah annoying sangat. Bila aku baca balik surat surat kita aku gelak gila kot, rasa nak nangis pon ada, tehee ;P aku dah macam orang gila tulis benda nie dekat blog aku. Ala~ aku tau kau takkan baca blog aku kan. Aku tau tu. Sebab tu aku tulis. Saja je untuk menghiburkan hati yang lara nie, cehh ;) pada yang lain yang dah bace tuh diam diam je keyh? >.<
Btw, exam akhir tahun dah nak dekat. Korang tolong doakan aku keyh ? supaya aku dapat masuk krk lagi. hmpp , ntah layak ke tidak muka aku nie kan ? Hiks . Okay lah, let's stop it here. Bye and Assalamuaalaikum :tak jawab dosa, kalau jawab sayang: ;)

No comments:

Post a Comment